Korte cursus op maat over uw eigen instrument

Niet elke professional die een meetinstrument gebruikt weet hoe hij het beste uit zijn instrument kan halen. Dan is het handig wanneer iemand in een korte training op maat uitlegt hoe het instrument optimaal gebruikt kan worden. Een cursus dus die precies is afgestemd op een bepaald instrument zoals theodoliet, bouw-, riool- of rotatielaser of total station en zelfs op het precieze merk en type. Maar ook op de specifieke handelingen die u ermee wilt verrichten. GSI-Opticals biedt u die mogelijkheid: een cursus voor u alleen of samen met collega's die hetzelfde instrument gebruiken. Op een door u gewenste locatie of op een nog nader af te spreken plek. Zoals de basiscursus 'werken met een theodoliet' die ik op verzoek van Convoi aan een aantal van hun medewerkers heb gegeven op hun locatie in Beek.

Interesse in een korte cursus?

Wanneer het idee van een korte cursus u aanspreekt, neem dan vrijblijvend contact op met GSI-Opticals. Nadat u heeft uitgelegd wat uw specifieke wensen zijn, ontvangt u een vrijblijvende offerte.

 

De cursussen kunnen in Zuid-Limburg worden gegeven op werkdagen vanaf 16.15 uur (dit zal bij voorkeur buiten plaatsvinden indien er dan wel nog daglicht is tijdens de duur van de cursus) of op zaterdag. In andere delen van Nederland zal de cursus bij voorkeur op een zaterdag worden gehouden.