Voor professionele kalibratie van al uw landmeetkundige instrumenten

Een landmeetkundig of bouwkundig meetinstrument moet betrouwbare meetresultaten laten zien. Om te voorkomen dat een meetinstrument een afwijking ontwikkelt, of om een afwijking te corrigeren, is het belangrijk om minimaal één keer per jaar uw instrument te laten kalibreren. Ook dat kan bij GSI-Opticals. Voor een betrouwbare kalibratie voor al uw landmeetkundige meetinstrumenten heeft GSI-Opticals de beschikking over diverse professionele kollimators van Zeiss, Brunson, Taylor Hobson en Moller Wedel, in combinatie met 

elektronische uitleesapparatuur zoals Newport, Allied Vision, Tesa en Geo laser.  Hiermee kunnen allerlei instrumenten worden gekalibreerd zoals:
 

- rotatielasers,

- afschotlasers,

- rioollasers,

- waterpasinstrumenten,

- theodolieten,

- total stations,

- op- en afloodinstrumenten en -lasers,

- punt- en lijnlasers.

 

GSI-Opticals kalibreert tot aan seconde-instrumenten en hoge-precisie-instrumenten voor verschillende landmeters, aannemers, bouwbedrijven en voor verzamelaars, bijvoorbeeld voor Jongen Bouwbedrijven en Convoi.

 

Indien gewenst kunt u - tegen een meerprijs - een certificaat bij uw gekalibreerd instrument ontvangen. Mocht uit de kalibratie blijken dat er een afwijking aan het instrument is die te wijten valt aan een mankement of een vuile lens, dan ontvangt u tevens een vrijblijvende offerte voor reparatie hiervan.

Interesse in kalibratie?

Neem bij interesse in kalibratie contact op met Guy Paone van GSI-Opticals. U hoort dan hoe lang kalibratie van uw instrument zal duren en ontvangt een vrijblijvende, persoonlijke prijsopgave.

 

Prijsindicatie
Kalibratie van een bouwlaser bijvoorbeeld, kan al vanaf 39 euro, afhankelijk van het instrument. Eventuele onderhouds- of reparatiekosten worden apart berekend maar vooraf altijd eerst met de klant besproken. Ook bestaat de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. U kunt hierbij één of meerdere instrumenten jaarlijks door GSI-Opticals laten kalibreren en onderhouden. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen vrijblijvend contact op.

 

Opsturen
Een instrument dat gekalibreerd dient te worden kan ook naar GSI-Opticals opgestuurd worden wanneer u niet in de buurt van Hoensbroek woont. Naast de kalibratiekosten komen dan nog de terugzendkosten.

 

Leeninstrument
Wanneer u uw instrument bij GSI-Opticals inlevert voor kalibratie, bestaat de mogelijkheid om een vervangend instrument te lenen voor de periode waarin u uw instrument kwijt bent. Informeer naar de mogelijkheden en een prijsopgave wanneer u een kalibratieafspraak maakt.