Hiervoor kunt u bij GSI-Opticals terecht:

Reparatie

Guy Paone van GSI-Opticals heeft ruime ervaring met de reparatie,  restauratie en het onderhoud van allerlei merken meetinstrumenten. Diverse klanten uit Nederland, Europa en zelfs andere werelddelen, hebben hun instrumenten al aan GSI-Opticals toevertrouwd.


Kalibratie

Een jaarlijkse kalibratie wordt zeker bij regelmatig gebruikte instrumenten geadviseerd. Maar ook bij twijfel of uw instrument nog accuraat is, is een kalibratie geen overbodige luxe. Met behulp van diverse collimators zorgt Guy Paone van GSI-Opticals voor een professionele kalibratie van uw meetinstrument. Desgewenst ontvangt u na afloop ook een rapport.


Korte cursus

Veel professionals gebruiken hun theodoliet, bouwlaser of total station maar voor een beperkt aantal handelingen. Om die handelingen zo adequaat mogelijk uit te voeren, hebben ze soms behoefte aan een korte, gerichte training. Guy Paone van GSI-Opticals kan op verzoek een korte cursus geven die precies is afgestemd op een bepaald instrument en op de specifieke handelingen die ermee verricht moeten worden.


Verhuur instrumenten

Bij GSI-Opticals bestaat ook de mogelijkheid om voor een beperkte tijd een meetinstrument te huren. Bijvoorbeeld wanneer uw eigen instrument in reparatie is. Of wanneer u incidenteel een instrument nodig heeft.